Nyår

Ja, då var det bara en dag kvar av detta året. Vad har nästa år att erbjuda undrar då jag. =)
Det är väl bara att vänta och se, fast som en eller annan nicke nyfiken är det lite svårt.

Well, om vi inte ses i vimlet gott folk så, HAPPY NEW YEAR BITCHES.

Jul, jul och åter Jul

Ja, vi kan ju börja med att jag valde världens dummaste dag för att köpa julklappar. Jag valde idag. Hur roligt var det då? Hur mycket folk ute som helst. Herre jisses att folk orkar stressa på detta viset förstår jag inte.

Inte nog med det, för när jag vaknade i morse hade jag jätte ont i halsen, kunde knappt prata och var helt febrig så nu ska man fantomme bli förkyld till jul också. Men det är ens vanliga tur. Lika bra att passa på att klaga så här lite innan så man inte klagar hela dagen imorron. Usch!

Förutom detta så är det hela under kontroll.
Idag blir det att äta gott här hos mamma, sen imorgon så blir det stor julfrukost (även den hos mamma), med hela familjen, efter det så bär det av hem till pappa och kristina för julmat, julspel och annat skoj. Sen sitter man där fetare än någonsin efter all mat, godis, go dricka osv.. med julklappar upp till halsen. Då kan man känna att det är lyckat.

Förra året på julaftons kvällen satt jag och Jocke hemma hos mi och drack glögg åt popcorn och tittade på poliser, brandmän och ambulanser på gården... =)


GOD JUL GOTT FOLK



Har lagt barnen under granen, klapparna i sängen, kakorna är tvättade och golven är bakade, har hängt ut gröten i julkärven, lagt skinkan i frysen, köttbullarna är slängda. Satt fjädrarna i riset, har klätt granen med nybakta lussekatter eller var det dem vi skulle haft på lucia ? Strunt samma huvudsaken är att jag har järnkoll på allt, snart klar och inte ett dugg stressad, trevlig jävla midsommar på dig!



// Sandra


Jobb jobb jobb

Ja, sitter på en snabb liten kaffepause nu så jag passade på att slinka in på bloggen en runda och skriva ett snabbt litet inlägg.

Helgen har varit toppen, mest tagit det lugn och varit med Markus. I fredags var det klart idolfinalen tillsammans med mamma, brossan, jenny och hennes lille rickard och självfallet Markus då.

Sen i lördags var det mys dag hela dagen, var ute i skogen med Janis i två timmar ungefär.. Skönt verkligen. Sen på kvällen så åkte vi faktiskt och hälsade på pappa och kristina. Mycket trevligt var det.
Dom gillade Markus iaf, det  var ju skönt.

Sen blev det bara hem och fortsätta mysa och titta på film, likaså i söndags.

Idag snöar det så då vill Sandra ut och gå och bara trivas. Hihi! Finns det något bättre än när det första snön kommer eller ?

Nope nu är det en cigg, sen återgå till jobbet.
Ha en fortsatt trevlig dag gott folk.


 Saknar den lille skiten =) <3

Wopididooh

Ja, nu var det ett tag sedan igen som man uppdaterade den hära bloggen. Jag är ganska så urkass på det hela tycker jag.

LETS BEGIN :
Då var man sjuk igen och har fått börja på antibiotika igen då man har fått luftvägsinfektion så det har inte varit mycket jobb denna veckan. Stackars Markus som har fått stå ut med mig istället, en gnällig Sandra som är precis som en barnrumpa igen, nyvaken, gråter, gnäller och tjurar. Haha samtidigt som hon skrattar.

Men idag har jag varit tillbaka på jobbet iaf, hade inte någon feber när jag vaknade imorse. Vilket är sköönt.
Har nyss kommit hem nästan. Så man är lite trötter idag faktiskt.

Det blir mest lugnt i helgen kan jag säga.
Imorgon så blir det mys med mamma och Markus och titta på den dära idolfinalen.. Vinner inte min andra pojkvän Erik så ska jag göra slut med honom har jag kommit framt till. Hihi!

Sen på lördag så ska vi hem till min pappa och kristina så Markus ska få träffa dom.. Det ska blir trevligt tusan faktiskt. Hihi!

Nej nu blir det en dusch en kopp the en macka och en bra film sen blir det till att ringa och säga godnatt till mannen min och sen sova... UNDERBART...

Kram S-L L



RSS 2.0