Skriver av mig lite

Kan börja med att jag blir så irriterad på människor som inte kan respekter en annan människas välbefinnande eller till andra människors känslor.
Att få saker uppslänt i huvudet gång på gång är inte okey, när folk vet hur man mår av vissa saker.
Men jag kan trösta mig för att jag har vänner som verkligen förstår sig på hur jag känner och hur jag vill ha det.

En del känslor sitter så långt in att de är svåra att bara glömma bort eller bara lägga åt sidan, känslor som påminner en varenda dag hur man än försöker att inte bli påmind av det.
Vissa känslor är för starka helt enkelt.
Och att folk inte kan förstå det gör mig bara sårad, förbannad, irriterad och ledsen.

Det är liksom inte bara att fortsätta sitt liv som vanligt och bara glömma bort. För det går bara inte.
Samtidigt är det människor som förstår mig på vissa fronter, men även jag kan förstå de människorna av olika skäl. Men det gör ändå att tankarna snurrar och man funderar på hur man ska göra åt saken. Hjärtat säger en sak men hjärnan en helt annat. Hjärtat tänker inte logiskt för tillfället, det bästa valet säger hjärtat, men hjärnan överväger.

Ja visst blir det snurrigt ? Om jag inte själv kan riktigt förstå hur ska jag få någon annan till att förstå hur jag menar ?
Vill att varenda själ ska förstå vad jag menar men det är inte lätt. Finns två personer som vet precis hur jag menar, men det gör inte det lätt för det.

Det finns så mycket annat att ta itu med just nu att jag måste lägga vissa saker åt sidan innan jag kan börja bearbeta det andra. För tillslut blir det bara att man tar vatten över huvudet och det slutar aldrig bra då blir det bara ännu värre och tankarna snurrar ännu mer. ! Puh. Suck säger jag bara.

Varför kan inte saker och ting vara enklare eller varför kunde man inte få med sig en instruktionsbok eller bruksanvisning när man föddes för att få mer klarhet av saker !

Innerst inne tror jag att det löser sig till slut, men ska bara hitta rätt väg till lösningen.


RSS 2.0