Pust & Stön

Vaknade idag som världens mest negativa människa!
Jag känner mig inte alls på topp, har världens sämsta humör och känner bara pi och blä för alltihop för tillfället!

Känner mig långt borta och frånvarande, är snurrig i huvudet, jobbigt att andas och har en stor klump i halsen som inte verkar vilja gå bort hur jag än försöker.

Fastnar med blicken hela tiden och kan inte göra annat än och låta tankarna snurra runt i huvudet värre än en tornado! Varför är det så här ?
Jag försöker prata lite om det och om vad jag tänker på, men känns som dömt att misslyckas. Ibland måste man ju kunnat prata med andra än bara sin sambo som är en kärlek bästa vän och allt! Men tycks bara kunna prata med honom , och vill inte öppna mig för något! Vet om att det vore bra om jag kunde prata med någon annan!

Han vet ju allt om mig så varför ska jag egentligen ? Jo jag väljer att ta den säkra och pålitliga vägen!
Känns som om det är dags för ett kaffe besök hos frugan utan några barn som helst eller någon annan så jag kan få ventilera mig ordentligt !

En positiv sak idag, jag och kenny pratade igår om att vi skulle ordna en 90 säng till Lowe och idag så pratar jag med mamma och dom hade bannemej en sprillans ny till övers som vi kunde få ! Så nu åker loftsängen ner i förrådet eller ut på blocket, så finns det någon som vet någon som vill ha en loft säng som är 140 så bara hojta till !

För i helgen är det dags att byta sovrum med Lowe och se fall han trivs bättre i andra rummet. Borde han göra för där finns det iallafall en rullgardin! Så slipper han titta på lamporna utomhus och bli rädd för dessa! Plus att rummet han ska få är lite mindre, vilket kanske gör det lättare att städa rummet. Haha, sen får ju jag och kenny varsin garderob istället för att dela på en ! Det kan verkligen behövas eftersom vi har så mycket kläder båda två !

Sandra-Lousie!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0