...

 

Några bilder skadar aldrig
att lägga upp!

 

Ja det kommer väl några
imorgon också! Uppdaterar!

 

Ha en fin kväll gott folk!

Hotdog!

Alla säger att rubriken ska ha något att göra med innehållet av texten. Men fuck det för så blir det aldrig här faktiskt. HAHA =)

NU håller jag på för fulla muggar att städa här hemma (ja, jag vet jag sitter vid datorn) efter en helg med Janis hemma! ÅÅh fy för tusan kan jag bara säga, av allt det hundhåret som drösslat av henne (MAMMA SA ATT HON BARA FÄLLDE LITE.. MAN FÅR INTE LJUGA FÖR SINA BARN MAMMA ?) sedan hon kom i fredags så skulle jag kunna göra minst 70 mössor och 70 par vantar. Herregud, vadför ska hundar fälla för, det är väl bra onödigt ! Blir trött bara av att titta på golvet som jag redan dragit över två gånger med dammsugarn! Så jag får väl ta en sista gång till, oooh det bara kryper fram från ställen som man inte visste fanns. Uhgh.

När städningen är klar så blir det att stänga av städmusiken, sätta sig i soffan i lugn och ro och titta på lite tv. Efter det så har jag utlovat att leka och lägga pärlor, så jag får vara så snäll att göra det också ju! Haha

Well, ha en fortsatt bra dag gott folk!

På återseende!

 
Fotografi taget av : Kenny Cederberg. Bäljaneå!

Morrn Morrn!

Nyss inkommen från en morgon promenad med Janis och busfröet Lowe!
Var nere och köpte frallor också så snart ska vi äta lite god frukost, sen bär det av och köpa födelsedagspresent till Rickard, sen hämta upp Victor sen så ska vi till Robin och Jenny å fira Rickard.

Om inte annat var det toppen skönt med en promenad på 20 minuter.. =)

Ha en bra dag gott folk!





Fotografierna tagna av: Sandra Ljung! Östra Ljungby vinter 2009

...


Fotografi taget av: Sandra Ljung! Östra Ljungby vinter 2009


Fotografi taget av: Sandra Ljung. Trädgården hos föräldrarna!



Friday - Bloody friday!

Ja, då var det fredag!
Man är fortfarande inte helt  frisk. Puh, men det går väl över snart får man hoppas!
Idag blir det mest lugnt faktiskt! Handla en present till lille Rickard, hämta Janis för vi ska ha henne i helgen! <3
Så det blir väl att hon och Lowe får leka en massa i snön kan jag tro.

Imorron blir det att åka på kalas hos Jenny och Robin lille Rickard har ju fyllt år ju!
Sen blir det nog bara att åka hem och ta det lugnt once again!

Jaha, har tvättat lite idag, städat undan lite och nu sitter jag och väntar på att Lowe och Kenny ska komma hem! Men det gör dom nog snart!
Hum vad ska man göra till middag idag då? Frågar man Lowe blir det POMMES till svar! Det ska vara pommes med pommes helst. Haha =)

Frågar man Kenny kommer han väl med en eller annan avancerad maträtt kan jag tänka mig. (nog för att jag är kock va, men hemma ska man inte vara så avancerad).
Kanske lika bra och fråga mamma vad dom ska ha till middag. =) HAHA jag har löst det.

Nej, nu blir det att slänga sig ett tag på soffan och ta det lugnt! Är lite trött faktiskt!



Kenny och Lowe



Mi guapa Janis Joplin

Ja PER, vi ska sno henne i helgen oavsett om du vill eller ej! Mohaha!


Ha en trevlig helg allesammans!
SSL

Sjuk åter sjuk

Ja det känns verkligen som om man är sjuk hela tiden, men nu har jag gått och väntat i 3 månader snart  på att min förkylning ska bryta ut, så gör den det, så blir man jätte dålig. Har legat pall i två dagar nu. Usch, bara sover sover och sover.

Igår pallrade jag mig ut så jag kunde gå till apoteket! Men fy tusan vad jobbigt det var.
Skulle haft det där rackarns apoteket under mig istället.

Oh, förutom att man är sjuk så är allt bara bra.. Om ca en månad så flyttar vi.. Hihi fan vad jag längtar alltså. =)
Nej, nu ska jag slänga mig ett tag till på soffan faktiskt. Jag behöver det! Puuh!

// Sandra-Louise

Jo så var det, det här med ...

... ja, män och krigsspel? Vad är det som är så intressant egentligen ? Mm, är det för att dom fortfarande får lov att vara pojkar eller vad är det ?

Klart att det är lugn att det spelas, men va fan på högsta volym så hjärnan håller på att blåsas ut genom öronen var gång något exploderar?
Nej, jag tror jag får testa det här förbaskade Modern Warfare 2 och se vad det är som är så speciellt med det !

Nej, en dusch sen försöka få gubben att sluta spela.. Tror ni det hjälper om man springer runt i lägenheten naken en tio minuter innan man klär på sig ?

Återstår att se, I'll be back about that <3

Over and out! (K<3)

Så här på kvällen...

... så är jag totalt överlycklig =)

Haha det är mindre än 3 månader kvar nu och jag bara längtar. JAG vill ju detta nu nu nu!
Ska bli riktigt nice när tiden väl är inne alltså.

Då börjar man om från ruta ett och kämpar sig frammåt.. Kunne inte mått bätter för tillfället.

<3 K

Blir så in i helvetes trött

Var fanken ska jag börja någon stans ?

Oh jag blir så trött på människor som blir så manipulerade av andra att dom måste vara elak mot en annan människa vad fan är det. ? Kan inte folk låta varandra vara och låta dom få tycka vad dom vill? Nej tydligen inte därför måste dom gå och intala alla andra hur värdelösa,hemska,äckliga,fula,idiotiska eller vad som helst dom är.
Jag tycker bara det är så satans patetiskt.

Tycker man egentligen om en människa som varför ska man låta sig manipuleras till det sämre och bli exakt lika dan själv. sådana saker stör verkligen mig. JAg blir idiot på detta. snart kommer jag sätta ner foten och då får det fantomme räcka.

Jag kan ta mycket men vissa saker tar jag tamejfan inte alltså. såra mig det är lugnt men såra fan inte dom runt omkring mig, absolut inte mina nära och kära...

Ni kan få sitta där på era rövar sen och se chockade ut och undra vad fan det egentligen var som hände ? Men ni kommer aldrig att få något konkret svar på det för ni är precis lika illa som alla andra människor ni klagat över som gjort sådana saker alltså.

den som gräver en grop till en annan är oftast den som trillar ner i den själv i slutändan, och det kvittar hur mycket den försöker för den kommer stå där med skit upp till knäna och inte kunna ta sig upp.





100101

Ja, nyår vart underbart trevligt. Hade riktigt roligt faktiskt! Fast man höllt på att bli nerskjuten av raket då två vuxna barn fick för sig att ha streetrace med dom. HAHA!

Ja man gick inte och la sig förrens halv sex imorse, sen var man lika glad för det och hoppar upp ur sägen klockan halv tio. Haha

Nu blir det bara att slappa för resten av slanten idag, man är måttligt mör om man säger så. Det känns, men man mår som man förtjänar.

God fortsättning på er gott folk.
Kram Sandra-Lousie


RSS 2.0