Vem slog mig med släggan ? Var ärlig !

Haha ja så kändes det fanimej när jag vaknade imorse. Kunde knappt resa mig upp. Första gången jag vaknade trodde jag i min vildaste fantasi att jag var själv hemma, eftersom jag inte hörde ett enda ljud inte ens från katten så jag gick ut i vardagsrummet, då hör jag bara HALLÅÅ. Fan vad rädd jag blev då var Kenny hemma iaf, haha trodde jag skulle skita knäck i spiraler. Hjärtat satt nog i halsgropen i tio minuter.
Sen slängde jag mig på soffan och somnade.. Snark snart rent av. Vaknade vid nio å kände mig tröttare än tröttast. Den jävla släggan ? Vem var det ?
Har varit ledig idag, så jag har spenderat min tid med frugan Åsa idag. :) Mycket trevligt. Som alltid. Sen fick jag ju gå å möta kenny, för vi skulle ner å gratta lilla Stoffe på hans 3 års dag ! Grattis till honom.
Ledig imorgon också sen så blir det jobb hela helgen.
Lördag : 10-22
Söndag: 11-18
Jippi vad trevligt. :)
Å nu mera får vi inte äta vår glass i fred heller. Katten luna benzo verkar gilla det ?
Nope godnatt folks :)
S-L L
Här försöker hon stjäla glassen ...
Så Kenny gav henne ett eget fat med glass :)
Lowe & Luna Benzo :) Bästa kompisar kanske ?

12 timmar

Ja det är precis som jag säger, idag ska jag jobba mitt första 12 timmars pass på jobbet.. nu får vi se hur det går. Kommer väl vara lagom slut klockan 8 ikväll å då är det bara 4 timmar kvar. HAHA :) Men sen kan jag skatta mig lycklig med att jag är ledig torsdag och fredag, sen ska jag jobba 12 timmar på lördag också :) Och sen söndag blir det ca 8 timmar. Men varför gnälla det kommer bli goa pengar, jag som bara är timmis kommer få ihopa timmar som nästan en hel arbetsvecka ger. Så jag kan skatta mig lycklig med att jag kommer få en bra lön denna månaden. Har jobbat en hel del faktiskt :P NAAAAJSE!
Vaknade imorse i världen panik när kennys telefon ringde.. det var hans praktikvän slog en signal, och hörde bara kenny säga, oj va fan jag har försovit mig och automatiskt trodde jag att jag också hade gjort det så jag hoppade upp ur sängen å det visade sig att klockan bara var 06.41 så nej det hade jag inte, jag hade kunnat sova i ca 40 minuter till, men va fan lika bra att gå upp för annars kanske man hade försovit sig.
Så i världens panik fick jag ringa till Åsa och fråga om Kenny kunde låna hennes bil idag, så han kunde komma i någerlunda tid till praktiken. Visst gick det bra. Hon är bara så guld värd min fruga! Vad hade man gjort utan henne ? :)
Nej, nu blir det att slänga på sig lite smink så man inte ser så sliten ut, sen är det bara att ta på sig ytterkläderna och ge sig ut i kylan. Well hemma vid 22-23 ikväll gott folk. Har en känsla av att mannen sover då, så då blir det bara att krypa raka vägen till korgs och se glad ut och somna med rumpan i vädret.. :)
Ha en fin dag allesammans :)
// S-L L

Jobbedag idag !

Ja, helgen den har varit relativt bra har den.
I fredags var det idol och lite alkohol i trevliga vänners sällskap. Alltid kul!
Sen i går så var det kalas och dylikt . alltid trevligt. Sen bestod resten av dagen att slappa och bara ta det lugnt.
Åsa var här en runda så man fick göra vid hennes hår och det blev mycket finfint.
Idag blir det att jobba från 12-18 , lite vemod känns det efter att varit ledig i tre dagar. Man har redan hunnit försoffa sig. Men när man väl kommer dit så kommer det nog komma igång igen. Dock orolig över mina knän. Har så satans ont i dom, blir bara värre och värre. började med lite små ont igår morse som sen försvann.. sen kom det tillbaka på eftermiddag och smärtan blev värre frammåt kvällen idag är det lika dant. :( Inte roligt.
well, nu blir det lite morronkaffe till, slänga i sig en knäcke macka och sen blir det att göra sig i ordning och sticka till jobb. Ha en bra dag gott folk.
// S-L L

Sammanfattning !


Det var dock ett tag sedan jag skrev här och det är väldans mycket som har hänt sista tiden.
Jobbar en massa och trivs som fisken i vattnet på jobb.
Har hunnit vara på en volbeat konsert, Oj oj oj så häftigt det var! Det var det bästa på länge.
Annars har mina dagar mest bestått av kaffedrickande och skitsnackande när jag inte varit på jobb.
Nu ska jag faktiskt ta mig i kragen och lämna några CV:n till så jag kanske kan få ett jobb till! Är det tänkt iaf. Så får vi se hur det kommer sluta.
Nu har jag jobbat hela helgen och har idag också kvar att jobba, sen får vi se hur veckan kommer att bli. Hoppas på lite mer jobb så man kommer i kapp med dom timmarna som jag var sjuk förra veckan igen. För det var ganska många timmar jag missade :( Usch.
Idag kommer Lowebus också så det blir nog att när jag har slutat så hämtar jag honom, sen blir det att jag går hem till åsa så pågarna dom får busa. Vi får se vad mannen säger om han har andra planeringar.
Nej ha en fortsatt bra dag gott folk. Ska slänga på mig sista kläderna nu, borsta gaddarna och ge mig ut i detta satans hemska höstväder...
// S-L L

RSS 2.0