Fredag och det kallas helg :)

Ja, då var det fredag då.

Veckan har väl varit bra, även om man fått en del nedstämda besked, men vad ska man göra åt saken? Det är väl bara att fortsätta kämpa tills man når toppen igen.

Ja, man har väl varit iväg på några äventyr osv också i veckan. Men jag är fortfarande inte bra i mina leder , jag undrar vad det är? Får väl söka upp läkare kanske för det är nog inte bra att springa runder på det viset.

Well, förra helgen var riktigt nice var den, var hos mamma och dom hela helgen, var i väg och festade på lördagen i stan hos Anette, sen blev det några fler ställen utöver det. Jag var och kollade på lägenhet osv.

I helgen vet jag inte riktigt, ikväll blir det nog bara lugnt, sen i morron ska jag på fest i Helsingborg, det kommer bli riktigt skoj. Hihi! Fan, ska klä ut sig och allt. Hur roligt är inte det då? Woho, sånt gillar jag.
Så vi får väl se hur kvällen blir, men den blir förhoppningsvis totalt lyckad. Hihi!

Nej, nu ska jag ta fart på mig själv här och se till att få något gjort.
Ha en trevlig dag gott folk.

Kram S-L L


Attans ;(

Var ska man börja någonstans?
Det finns så mycket som jag vill få ur min huvud, det finns så mycket jag vill ha sagt, men jag inte vet hur jag ska få ut det eller säga det för det bara blir fel så fort man säger något.

Jag är så jävla ledsen för att jag inte kan vara någon annan än den jag är och för att jag inte kan leva upp till alla andras idyll, jag är inte mer än människa. Fast hur jag än försöker och hur mycket jag än kämpar så blir allt bara fel i slutändan var jävla gång. Varför blir det så? Det är inte meningen att det ska vara så, jag vill inte ha det så`.

Vad ska man göra för att folk ska bli nöjda egentligen?
Inte för det hjälper att jag sitter här och beklagar mig och gnäller över saker, men det spelar inte någon roll, jag vill bara få ut lite av det jag känner.

Har andra människor så svårt att förstå att en annan människa verkligen är sårbar och inte är något man kan kasta hur mycket skit på som helst ? Är det meningen att en person ska få ta alla smällar eller?
Det tycker iallafall inte jag, men det verkar så från andra håll.

Känns som om man snart har kommit till en gräns då man ger upp och absolut inte vill mer. Man känner att man inte klarar av mer, känner att man bara vill lämna allt och ge upp.
Jag saknar all motivation,lycka,glädje och tillit för tillfället.
Det är inte bara ena sidan som ska kämpa och verkligen stå för det man vill och man inte får någon respons alls från andra håll.

Man klarar inte detta i längden, och nu känner man att bägaren börjar rinna över . Det rymmer inte hur mycket som helst.

Vad är meningen egentligen ? Finns det någon överhuvudtaget? Jag tror inte det är menat att det ska vara så här! Där kan man stå ensam på backen och blicka ut och försöka fundera på hur det verkligen ska vara, men man får aldrig ett riktigt svar. Det är bara så fel.

S-L L!

Tråkväder :(

Ja, vad ska man säga? Mm blir trött på detta regnande, det kunde väl åtminstonne varit lite uppehåll. JAg som lyckats ta mig själv i kragen och skulle ut och springa en runda och allt, men det går inte då blir man väl sjuk på kuppen också.

Jag får hålla mig till tvättandet idag istället då. Bättre än inget, får ju fördriva tiden på ett eller annat vis kan jag tycka.

Annars så har helgen varit lugn tycker jag. I fredags var vi och tittade till pappa som varit med i en olycka på jobbet i onsdags och så bjöd dom så klart på middag, mm gott var det.
 
Igår blev det fotboll och sånt. Jävla Danmark jag blir så sur.
Sen ska jag ta ledig tre dagar i veckan för jag ska hem till lägenheten i Östra och packa mina saker och liknande kan vara på tiden nu.. sen blir det att ordna ngn stans att göra av med allt med. usch (TORKAR PANNAN). Sen ska den städas, men det går nog snabbt när man väl har kommit igång kan jag tro.

Well, sen är det väl inte så mycket mer som händer.. får se, blir väl kanske att jobba i helgen med kanske se till och ta ett glas vin eller två.

Idag hoppas jag på att Stina kommer en runda och flabbar lite skit och sådant, det var ett tag sedan man träffade henne nu, har inte träffats sen Helsingborg festivalen, herregud det är ju jätte länge sedan känns det som..

Nej, nu ska jag återgå till mitt här. Ha en fortsatt bra dag gott folk.
Kram S-L L


You talking to me ?

Jaha, då ska vi se vad man kan hitta på att slänga in i raderna idag då!

Varit en bra vecka, dock varit ganska så trött, fått gjort och fixat en del så det känns ganska skönt faktiskt.
Idag får jag se vad jag ska hitta på, men har en känsla av att det blir relativt lugnt faktiskt då jag ska jobba imorron, kan då inte komma trött och sliten till jobb. Det funkar ju då inte riktigt.

Ska försöka och klämma in och hinna till Mamma och dom imorron med innan jag ska jobba, dom ska ha kalas för Sonny han fyller 15 på tisdag, GUD redan. Inte länge sedan jag började stortjuta och sa att jag inte ville ha en bror till och att mamma kunde lämnna tillbaka honom. Haha!
Ja tänk själv, det kan ju bli ganska tröttsamt som storasyster och höra en fjärde gång att man fått en lillebror, när man verkligen ville ha en lillasyster att plåga, men jag fick väl för mina synder och har haft fyra brödrar som plågat mig i stället.

Hade tänkt sminka mig lite nu, göra mig i ordning, sen är jag i princip redo på vad som helst.
Kenny är ute och kör Mc med Hasse, men det blir nog inte så länge om man tänker på vädret, det är ju inte så att det är världens bästa väder precis. Fy fanken.
Kanske skulle ta en runda till P-p och hälsa på Petra och ta en kopp kaffe, vi får se hur det blir.

Nej, nu gott folk blir det inte mycker mer skrivande inte.
Ska nog ge mig på bakning av tekakor nu eller något, så har man något gott i frysen. Mums är dom.

Kanske till och med kan vara så snäll och lägga upp receptet på dom senare.

Kram S-L L



Well, let's do that MONKEEEY face!

RSS 2.0