Puhuu

Tråk tråk tråk, helgen radan över =(

Igår var jag duktig hela dagen, städade,packade till Kenny, så nu är det tomt där hemma :P
Sen var jag med Zilva också en runda. Trevligt värre.

Sen blev det bara mys och somnade relativt tidigt..

That's it.
Idag kommer Lowe (jippi) massa bus och lek med andra ord. Hihi!

// Sandra-Louise

Nu har jag...

...gjort dagens goda gärning! Jag och Kenny har hjälpt brossan att flytta ut det sista av hans saker ur lägenheten. =) Så nu kan man lägga sig på soffan med gott samvete! Efter ett snöbollskrig och dyngsura vinterskor. Haha!

Blir mest lugnt under dagen faktiskt. Inte så mycket annat att göra om jag ska vara ärlig.
Igår var vi hos mamma och Per en runda och drack kaffe och sånt. Var ledig från jobb igår, så jag låg ner bäddad och sparkade/fes mig trött i soffan tills Kenny kom hem från skolan. UNDERBART.

Nästa vecka får vi nyklarna till vår lägenhet och veckan efter det så flyttar vi. Fyy så nice det ska bli ärligt talat. ÄNTLIGEN som man säger. Hoho!

Ne nu ska jag återgå till mitt här. Ha en fortsatt bra dag.

Sandra-Lousie

Jobbveckan tillbaka

Ja då var det åter en jobbevecka som har kommit...
Ska snart pallra mig ner i byn göra ett ärende sen så bär det av till jobb.

Hade trots allt lite mysigt igår. Kenny kom hem vid lite efter sju, sen blev det att lowe kom hem vid halv åtta ungefär.
När han hade lagt sig så passade vi på att ta ett glas vin och en öl och tittade på blåsningen, sen satt vi och pratade lite osv. Sen så kommer då inte jag ihåg mycket mer för sen somnade jag som en stock. Haha

Var ganska så trött igår faktiskt.. hade ju plockat undan och tvättat hela dagen, gått upp klockan sex och sen så kom emma för att hämta lowe så jag kunde ju inte somna om då vi satt och snackade en massa skit. Hihi alltid lika trevligt.

Nej, nu gott folk ska jag röra på mig, ha en fortsatt bra dag.

Sandra-Louise

Alla hjärtans dag...

... och här sitter man helt ensam :( Inte mycket uppvaktning på den idag inte.
Kenny är på jobbet och kommer inte hem försen ikväll någon gång. Lowe är hos sin faster. Så jag får väl ligga och sparka mig trött här i soffan, efter jag tvättat och gått ut med soporna.

Inga blommor, frukost på sängen, pussar, kramar och annat trams. Nope inte ett dugg! =( Jag är det ensamaste i hela världen för tillfället känns det som. =/ Mm kanske slänga igång webb tv och titta på antikrundan hela dagen. :) Närmasta kärlek jag kan komma fram till klockan sju-åtta ikväll.

Eller ja det blir väl inte så mycket kärlek då heller. För då är Kenny trött och sliten så då kommer han lägga sig på direkten :(
Men, man får vara tacksam för det lilla man får.

Ha en bra dag idag.

Sandra-Louise


Är det så?

Haha, snart 24 år gammal och kryper ner i soffan tillsammans med mannen och slänger igång kanal 2 och kollar på antikrundan på en torsdag?! Borde väl vara något annat man kan titta på egentligen ? Hur ska det se ut när jag är 50?
Det värsta med hela saken är att jag verkligen älskar det programmet! Haha det är fan skrämmande kan jag tycka.

Men efter ett antal torsdagar framför tv:n med dessa avsnitten framför mig har jag insett att jag ska införskaffa mig en hel drös med antikviteter :) Det är ju något bra som ligger i det hela, varför inte helt enkelt komma över ett par gamla affischer från Frankrikes Moulin Rouge tid? Ska då helst vara första originalen.

Nej, nu blir det att fortsätta tvätta och plocka undan här.

Ha en fortsatt bra lördag.

Sandra-Louise


Vill inte...Vill...

Åh, om jag bara visste. Känns som jag vet verken ut eller in. Jag både vill och inte vill. Varför känns allt så fel när det ska kännas rätt ?

Det kanske bara är jag som är blåst och inte fattar bättre. Har en sådan konstig känsla i kroppen, men varför ?
Hur jag än vrider och vänder på det så förstår jag inte och vet inte.

Hur ska man göra för att passa in? Hur ska man göra för det ska bli bra ? Varför kan jag aldrig lära mig för ?
Jag vill inte...men vill. Trötta mig lite mer.

Jag är bara ledsen. Jag tänker inte. Jag är nog inte värd mer. Jag är blåst. Jag är besviken. Jag är en personlig jävla ... det är så det är.



:(

Rubrik?

Fredag idag än så länge kvar på jobb men, sen blir det hem ta en dusch och sen blir det massa trevligt sällskap ikväll och kanske en öl eller två!

Imorgon blir det mesta dels lugnt sen vid sex tiden ska jag iväg. (NERVÖS) Fast det kommer nog att gå bra.

Det är väl vad som står på helgplaneringen än så länge, resterande får man se vad dagarna har att erbjuda helt enkelt!

Trevlig helg!


Godmorgon

Ja, då sitter man på tåget på väg till jobbet nu då!
Var tvungen att åka in lite senare då jag var tvungen att hämta ut det där satans busskortet.
Men det blir bara att jag får stanna lite längre på jobbet helt enkelt inte mer med den saken.

Gick iaf upp tidigt imorse och då visar det sig att stackars Kenny är sjuk så jag fick gå upp och göra lite te till honom, ta fram näsdukar och nässpray till honom. OJ OJ så bra han har det. Haha :P

Ha, världens grej, det var så att jag var och tittade på en lägenhet i december som jag fick och det var inflyttning den 1:a januari, och hyresvärden skulle skicka kontrakt osv till mig men, det kom aldrig något kontrakt och han lurade mig, så igår får jag ett mail av honom där han frågar om jag hittat någon lägenhet ännu eller om jag fortfarande var intresserad av lägenheten jag sökt? Haha vad fan är det, nej jag svarade med att jag sitter fortfarande och väntar på kontraktet, och att det var dålig stil av honom. IDIOT. Haha sen skrev jag att jag hade fått en annan, jag menar vad fan tror han egentligen ?

Ja det var väl det hela idag tror jag!
I helgen ska det bli lite öl osv, ngn tjejkompis som är med ? Hade varit skojsigt kan jag tycka.

Ha en fortsatt bra dag min vänner.

// sandra-lousie


RSS 2.0