Morgongymnastik indeed

Ja, idag är man ledig. Åh gud så skönt. Men hoppade upp ur sängen tjugo i sju imorse. Satt i lugnan ro och tittade lite på tv. Sen vaknade Lowe så då gjorde jag frukost till honom, sen bar vi oss ut på vägarna och cyklade till dagmamman, det blev en sådär fyra kilometer sammanlagt. Skönt, man kommer igång lite på morgonen :)

Nu sitter jag här hemma, tittar ut genom fönstret när vaktmästaren han klipper gräsmattan, tvungen till att ha fönstret öppet lite så man känner doften av nyklippt gräs, men ack vad jag får sona för det själv sen. Jävla POLLEN.
Blir att slappa lite idag, sen hämta Lowe vid tre tiden, sen blir det att tvätta ikväll, sen återgår det till jobb imorgon :)

Känns som man inte har något liv, sitter här och skriver med min man på msn, men vilket seriöst samtal vi har då ? Eller inte ? Vem kan flest bär sorter ? Slutade med att han skrev konkelbär.
När jag ändå sitter här och bloggar känner jag att jag vill få rätt på min blogg sida, kanske försöka göra den lite snyggare, men det tror jag att jag gör utan framgång faktiskt.

Igår var det ju morsdag, så vi var hemma hos Mamma och Per och fikade, mamma blev så klart glad för sin vinranka hon fick av mig och Robin, efter det så åkte vi hem till Kennys mamma och åt en jätte god kalkon middag, mums. Jag som inte äter fågel, men det var riktigt gott faktiskt. Efter det åkte vi en sväng till mamma igen, för jag skulle hjälpa henne med räkningarna lite. Och när vi var klara med det så åkte vi hem till Glorija och lämnade bilen och såg till så att Lowe fick lämna en blomma till sin mamma ju :)

En mycket trevlig dag var det faktiskt :)

Ja så var det den där sista kommentaren som Jessica kläckte ur sig i lördags :
Jag känner rap när jag luftar vitlök :) Men hon menade nog, jag jag känner lukten av vitlök när jag rapar. :) Haha.

Ha en fortsatt bra dag // S-L L



Underbart

Ja en del som hänt de sista dagarna nu då :)

  • Varit ledig nu i två dagar så jag har hittat på en del. Jag har städat och donat här hemma. Just nu i denna stund tänkte jag att jag skulle spika upp lite väggkruukor och småhyllor och göra ordning med dom . Kommer bli såå snyggt.
  • Har varit på grillning med alla dagmammor, barn och föräldrar, det gjorde vi i parken. Å sen visade barnen oss vad dom hittar på under gympan som dom har. Det var roligt att se faktiskt. Dom är duktiga dom små liven.
  • Sen har det varit iväg och storhandlat så man har massa saker hemma så man slipper ggå och små handla hela tiden, det blir fan mycket dyrare alltså.. Man får kanske börja tänka lite mer logiskt. (hur ska jag lyckas?) Som tur är har jag en man som kan hjälpa mig med det. Han är min bättre hälft den. (min hjärna då vill säga).
Idag, så ska jag väl åka hem en runda till mamma också och försöka hjälpa henne med sina räkningar, har inte haft någon framgång med att försöka lära henne att göra det själv. Uh, envisa människa.
Sen på lördag kommer Lowe, trevligt då blir det massa bus troligtvis. Sen på söndag blir det att fara runt en del eftersom det är morsdag så är det några stycken som ska besökas också ju.

Well, imorgon jobbar jag under lunchen. Efter det är det tänkt att jag å mannen ska komma på något trevligt att göra också, men säkert något som dyker upp.

Varit ute och gått en runda i den fina vädret idag också :) Det var riktigt skönt faktiskt.
Och något som är ännu bättre ? Oh äntligen har vi fått rätt på vårt tv-abonnemang/bredband så vi kan titta på tv. Bara bredbandet som fungerat tidigare. Lite drygt har inte haft en tv-kanal sedan vi flyttade in den 1:e mars.
Så nu sitter jag och dricker lite kaffe, tar en titt på tv:n och snart ska jag sätta igång att spika upp lite saker på väggarna här.

Ja, ni får har en fortsatt bra dag gott folk :)



Tycker om dig hjärtat, du är mycket mer än allt för mig <3


Pannkaka av alltihopa alltså :(

Uh idag är det en såndan där berömd Sandra-Louise dag, usch när allt är piss, man är ledsen, bölar, och är på allmänt jävla kräkigt humör och alla runt ens närhet skulle fått ha någon bättre vid sidan av och låst in mig i en bur 10 meter under jorden tills det hade blivit bra igen.

Hatar dessa dagarna alltså. Men förhoppningsvis så blir det bättre tills imorgon då ska jag jobba igen. Skönt för då är man så illa piskad till att se glad och trevlig ut hela tiden.
Varit och bråkat med försäkringskassan idag, skit arg vart jag över att dom inte har gett mig pengar fullt ut utan varit så fula så jag har inte fått allt var månad. Nu i april fick jag 700 kronor mindre än vad jag skulle ha egentligen. FULT SPEL kan jag tycka.

Well, det är sista månaden nu man har med dom att göra sen blir det bara att jobba jobba och åter jobba.
Nu ska jag fortsitta och böla mig litta här. Orkar inte skulle kunna trycka in 2 lite glass i huet nu med både chokladsås och strössel på. Mmmmmmm gott.


Lite fotografier från dagens fotografering :)

Ja, det var en spännande dag detta här kan jag säga. Om inte annat var det roligt att bli lite ompysslad, alltid lika skoj.
Och på köpet fick jag umgås lite med Katrin och hennes underbara dotter :) Some girltalk är aldrig fel!

Annars har resten av helgen varit till sin belåtenhet. Lite sexparty, kräk och bakfylla, men det är sånt som går över !
















Ja det finns en hel drös bilder till men dessa får duga så länge.
Man får ju ha något kvar att bjuda på senare ju :) Ha en fortsatt bra dag och ett trevligt slut på helgen.

// S-L L

Tråk, tråk och åter tråk

Mm känns som det varit en del av det, de sista dagarna. Jag har inte jobbat för dom har ringt av min alla dagarna jag skulle jobbat. :( Så det är lite pengar som försvinner. Men vad ska man göra ?

Sen så har man haft världens huvudvärk en dag. Uuh det var riktigt jobbigt låg å sov hela dagen typ sen kunde jag fan inte somna i natt så jag var vaken till halv fyra, bredvid ligger kenny och snarkar och låter som en eller annan stenkrossare.. Men va gör man inte för kärleken då ?

Sen har inte vädret varit det bästa heller så det har inte varit specielt roligt att gå ut :( Uuh, vem fan går ut i rusk och regn när ma kan sitta inne i värmen och mysa :) Mjo då så att.

Idag, så har vi haft brossan på besök har vi. det var lika trevligt som alltid. Sen så har det mest varit å sitta inne. Varit en runda hemma hos petra, sen ute och gick en liten runda. Mmmhm.

Imorgon så blir det viva la sexparty och lite folk som kommer hit å myser med oss. ;) (oj det lät lite dumt kanske)
Nee men det kommer hit folk så festas det litta. Sen så kommer Marie och demostrerar sexleksaker ? det kan väl vara en rolig afton ellerhur ?

Ne, nu blir det inte mycket mer skrivande faktiskt tänkte försöka få bort den här förbannade grusen ur ögonen på ngt vis, men tror det hjälper med lite sömn om jag ska vara ärlig.

SOV GOTT

Å mannen är handikappad han

Ja, nu har man varit ledig i tre dagar, då blir det att återgå till jobb imorron igen. Kommer tänka på mitt lilla hjärta som ska in å opereras klockan nio i morronbitti.

Han spelade fotboll i söndags och small av sig sin hälsena, så nu är han gipsad, och blir gipsad igen efter operartionen i 3 månader. Vilken rolig sommar han får ?! Stackaren. Så man har tagit hand om han litta idagarna har man, men vad gör man inte för kärleken då?

Ja, nu blir det nog att springa med dammsugaren några varv sen så blir det att springa ner i tvättstugan igen. Och efter det blir det nog bara att slänga sig på soffan igen som man har gjort hela dagen. Trevligt värre.

// S-L L

RSS 2.0